Merhaba,

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz seminerleri aşağıda paylaşıyoruz. Ezel Akay, Tayfun öner, Eckhar Beste gibi bir çok önemli ismi konuk edeceğimiz seminerlere katılımlar ücretsizdir.

İyi günler dileriz.

Hearsafe Semineri - Eckhard Beste

Hearsafe firma kurucusu Eckhard Beste’nin katılımıyla gerçekleşecek seminerde; insan kulağı ve duyum, ses seviyesi ve gürlük, çevresel etkilerin duyum kalitesinde yarattığı düşüş, kulak koruma yöntemlerinin önemi ve gürültü ile ilgili yasal düzenlemeler gibi birbirinden önemli konulara değinilecek.


Tarih: 12 Eylül Cuma 19:00

Link: http://istanbul.sae.edu/tr/news/21973/Hearsafe_Semineri

Ses ve Görüntü İlişkisi Semineri - Ezel Akay

Ünlü yönetmen Ezel Akay’ın katılımıyla SAE İstanbul’da gerçekleşecek seminerde, sesin bir yönlendirici, yeni bir anlatıcı olarak kullanılmasının sinema dramaturjisindeki yeri, yöntem ve teknikleri tartışılacak.

Tarih: 18 Eylül Perşembe 18:00

Link: http://istanbul.sae.edu/tr/news/21847/Ezel_Akay_

Foley ve Ses Efektleri Semineri - Howell Gibbens

Başlı başına bir sanat olarak görülen foley tekniği ile ilgili bir çok Hollywood filminde çalışmış olan Howell Gibbens'in katılımıyla SAE İstanbul'da gerçekleşecek etkinlikle, foley teknikleri, dikkat edilmesi gereken noktalar ve ses efektleri üzerine ayrıntılı bir atölye düzenlenecektir.

Tarih: 19 Eylül Cuma 19:00

Link: http://istanbul.sae.edu/tr/news/21994/Howell_Gibbens_






Byzantium 1200 Semineri - Tayfun Öner

SAE İstanbul’da Tayfun Öner’in katılımıyla gerçekleşecek seminerde, Byzantium 1200 projesinin tanıtımı ve tarihçesinden sonra, arkeolojik rekonstrüksiyon ve bu alanda kullanılan bilgisayar teknikleriyle en yeni teknolojiler anlatılacak. Seminerde son çalışmalardan; Yenikapı Limanı, Hipodrom ve Büyük Saray çalışmalarının detaylı sunumu ve projenin gelecekteki hedeflerine de yer verilecek.

Tarih: 26 Eylül Cuma 19:00

Link: http://istanbul.sae.edu/tr/news/2200..._1200_Semineri


Animasyon ve Görsel Efekt Semineri - Luca Shenato - Sinem Vardarlı

Luca Shenato ve Sinem Vardarlı, bir çok önde gelen festivalde gösterilen Fingers Tale isimli kısa filmleri, animasyon ve görsel efekt sektöründeki deneyimleri, kendi hikayelerini anlatma yolunda karşılaştıkları sorunlar, bunların üstesinden gelmede edindikleri deneyimler gibi bir çok faydalı içeriği katılımcılarla paylaşacaklar.

Tarih: 11 Eylül Perşembe 19:00

Link: http://istanbul.sae.edu/tr/news/2200...Vardarl%C4%B1_



SAE İstanbul Tanıtım Günü

Eylül 2014 öğretim dönemi öncesinde SAE İstanbul, Audio Engineering ve Digital Film & Animation programlarına yönelik tanıtım günüyle sizleri bekliyor! Tanıtım günü dahilinde sizlere, atölye seminer, söyleşi ve kampüs turlarıyla, SAE İstanbul ve eğitim içeriği ile ilgili tüm ayrıntıları aktarıyor olacağız.

Tarih: 20 Eylül Cumartesi 14:00

Link: https://istanbul.sae.edu/tr/campaign/2266