Makine elektronik-mekanik-kozmetik olarak kusursuzdur. Ekranı dokunmatiktir ve bir adet çizik yoktur. Sensörü vs tertemizdir. Kozmetik olarak hatasızdır. Lensi orjinal parasoleyli ve sıkıntısızdır.

Makine kendi makinem. Nex 5N sensörünün gerek keskinliği gerek ISO başarımı gerek renkleri gerçekten baş döndürücü nitelikte. ISO 6400'de dahi harika fotoğraflar çekebilen, bir panaroma çekiminde ardarda 20-25 kare basıp 2 saniyede birleştirip size sunabilen bir sensörden bahsediyorum. Focus hızı, ekran dokunmatiği ve kalitesi, menüleri, kişiselleştirilebilmesi inanılmaz başarılı ve çoğu yeni nesil DSLR'nin boy ölçüşemeyeceği nitelikte.1080p çözünürlükte video çekebilir. Sensörü Nikon D7000 ile aynıdır.

Kısacası günlük hayatta her ışık koşulunda kullanılabilecek, kesintisiz ve her şartta harika sonuçlar alabileceğiniz, focus peak özelliği ve türlü çeşit adaptörüyle MF zevkinin zirvesine çıkabileceğiniz bir alet Nex-5N.

Fiyatı 1000 TL gibi piyasasının çok altında ölü bir rakamda tutuyorum. Gelin görün deneyin. İstanbul içi elden görülüp alınabilir. Diğer şehirlere kargo ve havale ile yollayabilirim. 32 GB class10 hafıza kartı hediyemdir. CT'ye özel bir de orjinal Joby GorillaPod'umu da hediye edeceğim.

Takas düşünmüyorum.