Merhaba

Edelkrone Slider Plus Small, Action ve Target Module kitini satıyorum tüm ürünler sıfır gibidir hiç bir problemleri yoktur. Geçtiğimiz yıl 2017 Ocak ayında ikinci el olarak sıfır temizliğinde alınıp çok nadir kullanılmıştır. Kutuları duruyor.

Slider Plus Small, Slider plus serisinde en yüksek taşıma kapasitesine sahip slider. Yalnızca alt yastıklarının teki eksik.

Target Module aldığım arkadaş tarafından direkt Edelkrone'a gönderilmiş ve sıfırıyla kapalı kutu olarak değiştirilmiştir. Fotoğraflarda ne kadar kusursuz oldukları gözüküyor.

Action ve Target Module'lerin Canon LP-E6 batarya tablaları mevcut. KİT'in yanında ekstra 1 adet LP-E6 batarya veriyorum. Action ve Target Module kutusundan çıkan prizden çalışmalarını sağlayan adaptör mevcut (1 ADET)

Target Module için L Bracket yine KİT'e dahildir.

Action Module için Nikon tüm pro ve orta seviye gövdelerle uyumlu (D4-D5-D800-700 serisi, D600 serisi, D7000 serisi ve ) 2 adet tetikleme kablosu mevcut.

Aynı şekilde Canon pro ve amatör gövdeler için iki farklı tetikleme kablosu mevcut, fotoğraflarda gözüküyor. (600D-700D-800D serisi, 60D, 70D-80D, 6D, 5D ve 1D serisi)

Fotoğraflarda gözüktüğü gibi bez ve dişli kayış yedek olarak ekstra mevcut. Yedek vidaları ve gerekli tüm alyanları da duruyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...4273407/detay/