Ürün sıfır ve hiç kullanılmamıştır.
Üründe 10 yıl garanti mevcuttur.

RØDE VideoMic, son kullanıcı video kameralar ve profesyonel ses kayıtçıları ile kullanılmak üzere üretilmiş, profesyonel kalitede 1/2" condenser bir shotgun mikrofondur.
Rycote tarafından üretilmiş olan entegre shockmount VideoMic kapsülünü ve elektronik aksamı metal shoe mount'tan izole ederek istenmeyen gürültü ve titreşim oluşturabilecek fiziksel etkenlerin mikrofonu etkilememesini sağlar.
Standart boyutlarda olan shoue mount ile birlikte gelen 3/8"'lik adaptör sayesinde her türlü boom sopası ve stand'a kolaylıkla monte edilebilir.
Son derece yönel bir kapsama alanı sağlayan süper kardioid polar paterni sayesinde sadece kameranın önündeki objelerin sesini alarak çevredeki sesleri en aza indirgemektedir.
Mikrofonun özelliklerinden olan 40Hz - 20KHz'lik frekans cevabı yanında seçilebilir bir 80 Hz filtre bulunmaktadır. Bu filtre sayesinde klima, trafik gürültüsü ve benzeri seslerin kayda girmesi engellenir.
Pil yuvası içinden kontrol edilebilen -10 dB ve -20 dB kazanç düşürücü devre ile motorsporları ve konserler gibi yüksek ses şiddetine sahip kaynaklar rahatlıkla kayıt edilebilir.

Şehir: İzmir
Not: Ürünü görüp inceleyebilirsiniz.

Fiyat 670 TL

https://imgur.com/SAdS9Zv
https://imgur.com/tGMmcDi
https://imgur.com/Zm7Lfw8
https://imgur.com/eiGK54Y
https://imgur.com/lumdj0k
https://imgur.com/lj6iAJv
https://imgur.com/ia6IFGo
https://imgur.com/s9BL2jZ
https://imgur.com/eJzvckn
https://imgur.com/UUZG9dJ
https://imgur.com/64FW3wE
https://imgur.com/ZLnnT68