Sevgili arkadaşlar,

Kerem Topuz’un “Film”i, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başarısının ardından Türkiye’de vizyona çıkmaya hazırlanıyor.

Dağıtımcılığını Medyavizyon’un üstlendiği Film, 13 Nisan’da sinemalarda izleyicisiyle buluşacak.

Geçtiğimiz Eylül ayında Atlanta Underground Film Festivali’nde “En İyi Yabancı Film” ödülüne layık görülen yapım Türkiye’nin ilk “underground” filmi olma özelliğine sahip.

Yapımcılığını TRT ekranında yayınlanan ‘Elde Var Hayat’ dizisinden tanıdığımız BSK Yapım'ın, senaristliğini ve yönetmenliğini Kerem Topuz’un üstlendiği “Film”; “gösteren ve anlatan” olmanın ötesinde “deneyimleten ve hissettiren” bir anlayışı benimseyerek Türk Sineması’ndaki “Yeni Gerçekçilik” akımına örnek gösterilebilecek iddialı bir yapım olarak izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde, Takva filmindeki Şeyhin kızı Hacer rolündeki performansıyla dikkat çeken oyuncu Öznur Kula ile genç oyuncular İlker Savaşkurt, Özgür Emre Yıldırım ve Cumali Karakaya var.

Seyircinin tahmin yürütmesine izin vermeden, aşırı ve uçtaki duyguları hissettirme yolunu seçen Topuz, filmdeki eylemlerin şiddete dayalı olduğunu, diyalogların ise küfür ve argodan beslenerek, agresif ve provakatif bir film yaptığını belirtiyor.

Üstelik bu filmin bizim açımızdan en önemli özelliklerinden birisi de çekimlerin tamamının SLR ile çekilmiş olması... Ekipman temini ise çok sevgili arkadaşım Sena OK' un liderliğindeki FOTO-PRO tarafından yapıldı..

Film ekibinde şahsi arkadaşlarımdan da görev alanlar var..

Filmde kullanılan ekipmanlar:

CANON EOS 5D MKII
SIGMA 24-70mm f/2,8 IF EX DG HSM,
SIGMA 50mm f/1.4 EX DG HSM,
SIGMA 28mm f/1.8 EX DG HSM,
SIGMA 70-200mm f/2.8 EX DG HSM OS.

Emeği ve desteği geçen herkese hayırlı olsun....

Filmin resmi sayfası:
::: FiLM - THE MOViE :::