Fotoğraf Akademisi 2015 başlıyor

PhotoWorld’ün basın sponsorluğunda İstanbul Şehir Üniversitesi Fotoğraf Kulübü tarafından organize edilen ve Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Gür’ün de seminer vereceği etkinliğe tüm fotoğrafseverler davetlidir.

ŞEHİR Fotoğraf Kulübü, her yıl yoğun ilgi gören ve bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Fotoğraf Akademisi'nde yine değerli isimleri ağırlayacak. Bu yıl da PhotoWorld'ün basın sponsorluğuyla düzenlenecek olan Fotoğraf Akademisi 3 hafta sürecek olup 4 Nisan'da başlayacak ve cumartesi günleri saat 10.00 - 17.00 arası gerçekleşecek.



4-11-18 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan ve farklı dernek, üniversite ve medya kuruluşlarından deneyimli isimlerin tecrübelerini paylaşacağı Fotoğraf Akademisi'nde fotoğrafı her yönüyle ele alarak katılımcıların geniş bir vizyona sahip olmalarını ve sektörden uzman isimlerle tanışmalarını sağlamak amaçlanıyor.



Önceki yıllardan farklı olarak Timurtaş Onan, Oktay Çolak ve Murat Gür gibi değerli isimlerle sokak gezilerinin de programa dahil edildiği Fotoğraf Akademisi'ne katılan tüm katılımcılara katılım belgesi verilecek.



Son Başvuru Tarihi : 1 Nisan 2015



Başvuru Adresi : [email protected]



Detaylar : Şehr-i Fotoğraf