CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 83 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 83 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #81
    Senior Member

    Status
    Offline
    İsim
    SS
    Makina:
    Canon 60D & Canon XL1S
    Üyelik tarihi
    05.December.2010
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    130

    Standart

    Alıntı Emre KASAP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dijital devirde herkesin elinde fotoğraf makinesi var. Eline makineyi alan insanlar bir süre sonra etrafındaki kişilerce fotoğrafçı olarak tanınıyor. Bunun akabinde de kişi kendisini iyi fotoğrafçı zannediyor. 50mm f1.8 lens alıp mesela arkada bokehli falan bir fotoğraf çekince oldum sanıyor. E şimdi böyle iyi fotoğrafçılar da yarışmada ödül kazanamıyor, büyük haksızlık. Çok ayıp Canonturk. Yarışma iptal olsun.
    Yarışmaya ben de katıldım. Ne yalan söyliim ilk defa böyle bir organizasyona katıldım. Ama emin ol benim dereceye girmem benim için bile zaten hayaldi. bunu gerçekten samimi söylüyorum hani derler ya önemli olan katılmaktı aynen öyle. Klişe de olsa gerçek. Çünkü dereceye girecek bir fotoğraf değildi. bu işin bir yönü. diğer yönü de eleştirilmeye duyulan tahammülsüzlük ki bana günümüz Türkiyesine nekadar da alıştığımızı gösterdi. dedim ya korktum diye. Lütfen arkadaşlar eleştiriye açık olalım ve kaldıralım bunu. Herkes biliyor ucunda trilyonlar yok kimse kimseyi çekememe gbi bir durumu da yok. sadecec ufak eleştiriydi kendi adıma söylersem. ki gayet haklıydı. ben benden kat kat iyi yıllarını vermiş şahıslardan böyle duydum derecelndirme ile ilgili. AZ OYNANMIŞ BİRŞEYLER ANLATAN FOTOĞRAF.. Buydu ilk iki altın kural. yani saf, gıdım oynanmamış fotoğraf..

    Lütfen yanlış anlamıyalım yazdıklarımız gibi değil anlatmak istediklerimiz. biraz sert görünüyor. eksik varsa yazdıklarım da o da bu işe gönül vermiş tüm arkadaşlar ve bu yarışmayı düzenleyen her türlü tebriği hak eden arkadaşlar.










    Konu Vlad tarafından (26.April.2011 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.

  2. #82
    karanliklar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çaylak Üye

    Status
    Offline
    İsim
    İhsan KAHRAMAN
    Makina:
    Nikon
    Üyelik tarihi
    15.March.2011
    Nereden
    İZMİR
    Mesajlar
    2

    Standart Teşekkürler

    Merhabalar,

    Fotoğrafıma değer verip 1. yapan jüri üyelerine teşekkür ederim bu yarışmada katkısı olan herkese şükranalarımı sunarım...

    Fakat eleştirildiği kadar kötü değil fotoğrafım bir daha incelemenizi rica etsem )


    Bu arada ben hediye edilen Lensi Siteye armağan ediyorum bir daha ki yarışmaya sponsoru ben olayım kesinlikle 2. yarışmaya katılmayacağımın sözünü veriyorum


    yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum


    İhsan Kahraman











  3. #83
    Serhan Seçen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Serhan SEÇEN
    Makina:
    Canon 5D Mark2
    Üyelik tarihi
    28.April.2010
    Nereden
    Bursa
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,071

    Standart

    Herkes kendi üstüne bişeyler alınıp buraya yazmaya çalışıyor arkadaşlar bir yarışma düzenledik. Konusunu seçtik sponsorlar aracılığı ile hediyeler dağıtmaya çalıştık ki çoğu fotoğraf sitesinin yapmadığını yaptık. Ama halen olumsuz yorumlar görüyorum.
    Juri üyelerinin emin olupta onay verdiği, kimsenin hakkını yemek istemediği bir seçim oldu buna emin olabilirsiniz.
    Gelelim eleştiri olayına tabi ki eleştiriler olacak ama Basit fofoğtraf, konu ile ne alakası vardı , yok şöyle yok böyle diye yazarsanız kusura bakmayın bu eleştiri değil hakarettir. O yüzden böyle bir şeye dayanmakta katlanmakta kimsenin isteyeceği bişey değildir.
    Uzun lafın kısası biz zaten yarışma sonucunu bir banner veya ufak bir pencerede duyurmadık. Tüm üyelerimiz görüşlerini yazsın istedik ama saygı sevgi çerçevesinde. Kimse haddini aşmasın kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yoktur. Konuyu da kilitliyorum ki artık yazan yazacağını yazmıştır diye düşünüyorum. Bu yazdığım mesaja da cevap vermeye çabalamayın çünkü bunu polemik oluşsun diye yazmadım.

    Saygılarımla...











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •