Mart 2020'de Canon'un mevcut CANON iMAGE GATEWAY çevrimiçi fotoğraf hizmetini önemli ölçüde yenileyeceğini, bağlantısını ve diğer ürün ve hizmetlerle olan uyumluluğunu güçlendireceğini ve müşterilerin kendi görüntülerini yönetmesine ve kullanmasına yardımcı olacak hizmetler sağlayacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Yenilenmiş hizmetin yeni bir adı ve iyileştirilmiş işlevleri olacaktır – Şubat 2020'de sizinle daha fazla bilgi paylaşacağız. Bu hizmet için alan açmak amacıyla, mevcut CANON iMAGE GATEWAY hizmetini 2020 yılı Mart ayı ortalarında kapatacağız ve sonrasında tüm görüntü dosyalarınıza ve albümlerinize yükseltilmiş hizmetle erişebilecek, böylelikle sağlayacağı yeni avantajları deneyimleyebileceksiniz.

Sürekli desteğiniz için teşekkür etmek istiyoruz - Canon ile yeni bir geleceği ve geliştirilmiş görüntüleme deneyimini sizlere göstermekten heyecan duyuyoruz.


●CANON iMAGE GATEWAY için Hizmet Sonu tarihi:
Planlanan tarih:
2020 Mart ortası


●Yükseltilmiş hizmet başlangıcı:
Planlanan tarih:
2020 Mart sonu
Yükseltilmiş hizmet ve kullanımıyla ilgili ayrıntılı açıklama Şubat 2020'de yapılacaktır.


●Hizmet geçiş döneminde dikkat edilmesi gereken hususlar:
2020 Mart ortasından Mart sonuna kadar olan hizmet geçiş döneminde hesabınıza ve içerisindeki verilere erişemeyeceğinizi lütfen unutmayın.

Hizmet geçiş döneminde, Wi-Fi özellikli kameralarımızdaki web hizmeti görüntü iletimi işlevimiz devre dışı bırakılacaktır. Yükseltilmiş hizmet kullanıma sunulduktan sonra, yeni Kullanım Koşulları'nı kabul edip iletim işlevini sıfırladığınızda tekrar kullanılabilir hale gelecektir. Yükseltilmiş hizmetteki web hizmeti görüntü iletimi işlevinin sıfırlanmasıyla ilgili ayrıntılı açıklama Şubat 2020'de yapılacaktır.

Bazı kameralar için yükseltilmiş hizmet başlatıldıktan sonra da web hizmeti görüntü iletimi işlevi devre dışı bırakılacaktır. Ayrıntılar için lütfen 26 Eylül tarihinde yayınlanan bildiriye bakın.
https://ps.ciggws.net/st/tr/information.html


●CANON iMAGE GATEWAY'deki müşteri görüntü verileri hakkında:
CANON iMAGE GATEWAY kullanan müşteriler için yükseltilmiş hizmetle tüm görüntü dosyalarınız ve albümleriniz erişilebilir olacaktır. Yeni Kullanım Koşulları'nı kabul etmek üzere basit bir prosedür uyguladıktan sonra, yükseltilmiş hizmeti kullanmaya ve yeni platformumuzda tüm görüntü dosyalarınızın ve albümlerinizin tadını çıkarmaya başlayabileceksiniz. CANON iMAGE GATEWAY'de görüntülere eklenen başlık, yorum ve etiketlerin, yükseltilmiş hizmette kullanılamayacağını lütfen unutmayın.


●Yükseltilmiş hizmeti kullanmak istemiyorsanız:
Yükseltilmiş hizmeti kullanmak istemiyorsanız, talimatları izleyerek CANON iMAGE GATEWAY hizmeti kapatılana kadar (2020 Mart ortası) CANON iMAGE GATEWAY hesabınızı iptal edin.
Detaylar için, lütfen aşağıdaki Yardım bölümünden ""Profil bilgilerini ve görüntüleri silmek istiyorum"" kısmına bakın.
https://ps.ciggws.net/st/tr/contact.html#help030103

CANON iMAGE GATEWAY hesabınızı iptal ettiğinizde tüm verileriniz silinir. Wi-Fi kameraların web hizmeti görüntü iletimi işlevi de devre dışı bırakılır. Hesabınızı iptal etmeden önce lütfen CANON iMAGE GATEWAY'den tüm görüntü dosyalarınızı indirin.


CANON iMAGE GATEWAY erişim:
http://www.canon.com/cig

CANON iMAGE GATEWAY destek:
test

Saygılarımızla,