Yeni çıkan bir gerçek para kazanma oyunu. Her leveli temsil eden hayvanlar var, onları birbirine tokuşturup seviye atlatıyorsunuz ve günde belli miktarda çark çevirtip video izletiyor en çok buradan birikim yapılıyor.


iOS ve Android marketlerinde mevcut.


Facebook, Telegram, Twitter hesabınızla giriş yapabiliyorsunuz. Oyuna ilk kez girdiğinizde soracağı referans davet koduna benim kodum olan 1084345 girerseniz çok sevinirim. Bu sayede hem bana hemde size bonus gelmiş olur.


Money Whale; Bir çok versiyonu bulunan hayvan geliştirme-birleştirme oyunlarının bir diğer versiyonudur. Oyun oynarken para kazan mantığı altında reklam gelirlerinin bir kısmını kullanıcılara dağıtmaktadır.


Hayvanları birleştirme: Sistem size otomatik olarak altın vermektedir. Bu altınlar ile Store kısmından kolayca hayvan alıp birleştirip daha üst lvl bir hayvan alıp kazancınızı arttırma imkanı var. Lvl arttıkca hayvanların kazancıda yükselmektedir.


Günlük Bonus ve Hediye Çarkı (Hediye Oyunlar): Günlük ve saatlik verilen bonus ödüllerde gerçek para kripto para veya oyun içi kullanabileceğiniz altın çıkmaktadır.


Hediye Doge Coin: sistem sizlerin Doge cüzdanınıza yatırmaktadır. Bu oyunun güven ödemesidir. Kullandığınız kripto para cüzdanınıza adresinizi yazıp 5-10 dakika içinde hediyenizi alırsınız.


Referans sistemi: Her oyunda olduğu gibi oyuna arkadaşlarınızı davet edip coin hızınızı arttırabilirsiniz.


Seviye yükseldiğinde reklam gelirlerinden sana pay verdiğini falan iddia ediyor. Bana çok inandırıcı gelmedi fakat telefon elimdeyken sigara içerken ve boş vakit geçirirken Clash of Clans yerine bunu oynamak referans sayısı artınca ve uzun vadede daha mantıklı oluyor. Aylık bakiye biriktirip onu Doge pumpını bekleyerek katlamak keyifli olabilir.


Mesela dün 10 USD bakiye biriktiren biri günün erken saatlerinde borsasına aktarsa 70 liralık doge karşılığı olan 318 doge giderdi hesaba. Dün 0,22 kuruştu Türk borsalarından birinde. Doları da düz 7 aldım (kesinti vs.) Bugün Elon Musk yine twit attı ve 0,41 kuruşa pumplandı. Hadi orada çıkmadın daha da yükselir diye ve 0,35 seviyesinde şu an.


Yani 70 liraya aldığın 318 doge'yi 0,35'ten satsan 111 lira ediyor bu da 40 liralık kar.


Herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Parayı reklam izleyerek kazanıyorsunuz.




https://play.google.com/store/apps/d...le&hl=en&gl=US



https://apps.apple.com/us/app/money-whale/id1084345




Oyuna girişte sorulan Referans Kodu: 1084345




Not: Referans kodu girmeden çekim yapmanıza müsaade etmiyor. Bilginize.



Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi