CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #21
    talhaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    talha kuyuk
    Makina:
    5d mark ii
    Üyelik tarihi
    02.March.2011
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    28

    Standart

    Merhabalar,

    Hasan beyin gonderdigi yazi, bu filtre haberlerinin ilk ciktigi gunlerde yapilmis bir aciklamadir ve varsayimlara dayalidir. Mesela ;
    "Eğer 'ben halimden memnunum allah paketinizin de sizin de belanızı versin' gibi haklı bir çıkış yapmak isterseniz o zaman standart pakete geçeceksiniz. Şimdikinden pek bir farkı yok gibi görünse de aslında sonu sizin için hiç de iyi olmayan uygulamalara varabilir."

    "varabilir " ne demek. standart pakette her sey oldugu bigi devam edecek. BTK baskani aciklamasi :

    -Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Acarer, bir soru üzerine, şu andaki internet kullanıcılarının tümünün standart profilde yer aldığını söyledi. Acarer, “Şu andaki kullanıcılar hiçbir yere başvurmazsa böyle devam edecek. 22 Ağustos'tan sonra da aynen devam edecek.” diye konuştu.

    -"Şimdiden 60 bin yasaklı site var zaten. Hani eskiden ''amann dns var yeaaa'' diyorduk ya. Ha işte şimdi bunu diyemeyeceksiniz. O yasak sitelere girmeye çalışmakla suç işlemiş sayılacaksınız. Polis dayanacak kapınıza ve sonrası malum" .
    Boyle bir sey de soz konusu degil. BTK baskani aciklamasi:
    - 'Filtrelemenin aşılması ve engellenen sitelere erişilmesi durumunda bir ceza uygulanacak mı?' şeklindeki soruya Şen, “Filtrelemenin aşılması halinde herhangi bir cezai işlem yapılmasına ilişkin karar yok.” ifadesini kullandı.

    * Su anda yasakli sitelerin %40 ini cocuk pornosu olusturuyormus. Diger yasaklanan sitelerde insanlarin mahkemeye sikayeti uzerine "ozel hayain gizliligi ve ihlali vs.. " sebeplerinden kapanmakta olsa gerek.

    Ben de bu yasaklamalara karsiyim. Sen o siteyi yasaklarsin adam gider baska siteden yayin yapar. bunun sonu yok ki.Netekim youtube a bile giremiyorduk bir zamanlar. Ama sonucta yasaklanan siteler de mahkeme karariyla yasaklaniyor , ona da diyecek bir sey kalmiyor.

    Sonuc olarak bence suc teskil eden siteler yasaklansin. Keyfe keder baska siteler yasaklanmasin. Ama filtre secenegi de gelsin. Isteyen secer. Cunku oyle aileler var ki internetin i sinden anlamiyor. filtre programlari da kuramiyor. Onlar cocuklarini korumak isterlerse uygun filtre secerler.

    Filtre bir ihtiyac olmasa neden bir suru filtre programi yazan firmalar var. Devletimiz de sagolsun bizi cok dusundugu icin en tepeden filtre koyabilme secenegini insanlara sunacak. Bence bunda bir yanlislik yok. Diger dunya ulkererinde durum nasil bir de ona bakmak lazim.

    Yasakli 60 bin siteden bahsediliyor. Birisi bana girmek isteyip de giremedigi 10 siteyi yazabilir mi?










    Canon 5D MK II | Canon 50mm f/1.4 | Rokinon 14mm f/2.8 | Rokinon 85mm f/1.4 | Glidecam HD-2000

  2. #22
    ermanatasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Erman Atasoy
    Makina:
    Canon 7D
    Üyelik tarihi
    29.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,469

    Standart

    Okancım birşeye indirgediğim yok.. şurda iki kelam gırgır yapalım diyoruz bir öyle bir böyle davranıyosun he..

    Abicim konu uzarsa siyasete girer o yüzden ciddi yaklaşmıyorum.. Artık insanların piyon olduğu, halkın sesinin duyulmadığı bir ülkede İnternetime sahip çık diye yasal bir yürüyüş yaparsan araya giren karşıt görüş sahibi kişilerin provokesi sayesinde suçlu duruma düşer güvenlik güçleri de gelir seni içeri atar kodes te internet sorarsın.. Hayır yanlış anlama hak hukuk konusunda çok mücadele veren ve verecek olan biriyim.. Trafikte biri sinyalsiz şerif değiştirse hemen başlarım kornaya selektör yapmaya.. Biri dışarıda haksızlığa uğrasa evimden çıkar koşarım yardıma.. Yürüyüş mantıksız saçma demiyorum.. Ama o kadar elimiz kolumuz bağlıki artık..

    Bir arkadaşım bir siyasi parti lideri hakkında facebook'da açılmış bir etkinliğie katılıcam diye onay vermiş.. Polis aramış hayırdır hanımefendi siz ne diye böyle bir etkinliğe onay verdiniz şu isimlı şahsı sevmiyomusunuz kendisi T.C. bilmemnesi olur falan filan diye sindirmeye çalışmış.. Bunu yapan bir polis memuru...

    Çalışmıyor olsam gelirdim açıkçası.. Ancak tedirgin ve de gözlerimi kulaklarımı dört açar gelirdim.. İnşallah yürüyüşte bir sorun yaşanmaz..











  3. #23
    talhaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    talha kuyuk
    Makina:
    5d mark ii
    Üyelik tarihi
    02.March.2011
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    28

    Standart

    BTK nin sitesinden baskanin 5 mayista yaptigi basin aciklamasini okudum.

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer, Güvenli İnternet Hizmeti düzenlemesi ile ilgili basın toplantısı

    Kesinlikle okuyunuz . Tedirginliginiz gidecektir. Ozetle;

    -12- Profiller arası geçiş nasıl olacaktır? Herhangi bir Profilden Başka Bir Profile Geçmek İsteyince Ne yapmak Gerekecektir?

    İsteyen İnternet kullanıcısı Güvenli İnternet Hizmetini seçse dahi istediği an filtresiz İnternet hizmetine de erişebilecektir. Bu hususta herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir.Güvenli İnternet Hizmetini alan kullanıcı, profiller arası geçişleri istediği an yapabilecektir. Örneğin bir evde çocukların İnternet kullanımı sırasında “çocuk profili” seçilebileceği gibi, yetişkinlerin internet kullanımları sırasında “standart profil”e kolayca geçilebilecektir.

    Hasan beyin gonderdigi yazida "En önemli nokta şu ki, seçtiğiniz paketler kullanıcıya göre değişiklik gösteremeyecek. Yani çocuk paketi seçtiyseniz o evde 7 yaşındaki kullanıcı da 70 yaşındaki kullanıcı da bu paketi kullanmak zorunda kalacak. " .. diyordu. Bu da bir varsayimmis.

    Kullanici online olarak filtre secenegini kullanabilir ya da kaldirabilir. Ve tamamen ucretsiz olacak. Ilgilenenler aciklamanin tamamini okusun bence....










    Konu talhaj tarafından (11.May.2011 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
    Canon 5D MK II | Canon 50mm f/1.4 | Rokinon 14mm f/2.8 | Rokinon 85mm f/1.4 | Glidecam HD-2000

  4. #24
    Okan Akosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Okan Akosman
    Makina:
    Canon 5D Mark II
    Üyelik tarihi
    07.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    396

    Standart

    Ah be Erman beni bir sen anladın, sen de bu konu da yanlış anladın

    Niye bir öyle bir böyle olayım aşkolsun. Geyik yaparken her türlü saçmalamaya varım ama konu ciddi olunca başkaları okurken bilmezler aramızdaki hukuku

    Pazar günü de içeri atarlarsa eğer, pazartesi gelirken 1 paket kısa malbuş, 2 takım da iç çamaşırı getirirsin bana olur biter.

    He bir de unutmadan belirteyim; yapılacak yürüyüş sadece çıkarılmak istenen filtreler için değil, daha evvelden beri uygulanan site kapatmaları ve erişim engellemeleri ile de alakalı. Sadece filtre çıkacak diye yapılıyor intibası uyanmasın akıllarda. Sanırım bunu en başta söylemeliydim ama anlaşılır diye düşünmüştüm.










    Konu Okan Akosman tarafından (11.May.2011 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  5. #25
    mehmet550D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Mehmet Can sarı
    Makina:
    Canon 550D
    Üyelik tarihi
    23.November.2010
    Nereden
    Londra
    Yaş
    34
    Mesajlar
    231

    Standart

    Bu filtre uygulamasına yürümek yerine son birkaç yıldır uygulanan sansüre yürümek lazımdı.youtube cezalandırmak için bizi youtube a sokmayan kararlar vardı.Bende bu yürüyüşü eleştiriyorum çünkü çoğu insan siyasi amaçlı olarak katılıyor bu yürüyüşe(hükümeti yıpratmak,seçimler yaklaştı vs.).Madem sansürlere tepkiliyiz neden şimdi de 2-3 yıldır değil.Yürüyüşe karşı değilim isteyen katılabilir ama bende bu yürüyüşe katılanları bu kadar yıldır nerdeydiniz diye eleştiriyorum.Neyse geç olsun güç olmasın umarım sansürler kalkar...











  6. #26
    ermanatasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Erman Atasoy
    Makina:
    Canon 7D
    Üyelik tarihi
    29.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,469

    Standart

    Memlekette yürüyüş yapacak dava açılacak savunulacak o kadar çok konu varki.. Madem öyle en pahalı interneti kullandığımız için de yürüyelim..

    30 yaşıma geldim, ve ben hayatım boyunca böyle unutkan unutmaya müsait unutmaya uygun bir yapı görmedim.. Tabi bu milleti böyle yapanlar utansın.. Herşeyin başı eğitim diye boşuna denmiyor.. Bizim yapımıza bu sokuldu.. Umursamaz unutkan gaza gelen toplum olduk.. Bak görün bu filtre işi sonuçlanır olumlu olumsuz etkileri bu konuştuklarımız herşey unutulur.. Allah aşkına hangi konuda halkın kararı ihtiyacı durumu değerlendirildide filtre konusunda bize başvursunlar..

    Okan bu arada seni içeriye atarlarsa o kısa malbuşu seni birkaç gün ekstra içeride tutmaları için kime vermek gerekiyorsa ona veririm..











  7. #27
    talhaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    talha kuyuk
    Makina:
    5d mark ii
    Üyelik tarihi
    02.March.2011
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    28

    Standart

    15 mayis yuruyusu her seyi elestirmek icin yapilabilir ama filtre haric. Filtre bizim namusumuzdur (nihat dogan ). O aciklamayi okuduktan sonra filtre olayi hangi bakis acisindan elestirilebilir ki. Filtre konusunda kaygisi olan var mi hala.

    Ama pazar gunu tabiki de 22 agustos ile ilgili bir cok pankart gorecegiz. Elestirmeden once bir arastirmak Gerekmiyor mu ama. Btk baskaninin tek sucu en son yaptigi aciklamayi ilk basta yapmamasiydi. Basinin ve bizlerin hatasi ise olmadik evhamlara kapilmak , varsayimlar uretip bunlara korukorune inanmak ..










    Canon 5D MK II | Canon 50mm f/1.4 | Rokinon 14mm f/2.8 | Rokinon 85mm f/1.4 | Glidecam HD-2000

  8. #28
    arevolutionary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Deniz Aydin
    Makina:
    Canon 500D
    Üyelik tarihi
    22.January.2011
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    85

    Standart

    Bence internet bir özgürlüktür, özgürlükler toplumu güçlendirir, cahillikten kurtarır.
    Özgürlüğe el sürerek aslında sizin yaşam tarzınıza el uzanmaktadır. Çoğu kişi bunu farklı anlıyor yada anlamak istemiyor.

    Sonuç olarak
    >filitre olduğu zaman bu arkadaşlar sizi izleyecek,
    >istedikleri zaman sizin belli sitelere girmenizi ve haber alma özgürlüğünüzü kısıtlayacaklar.
    >istedikleri zaman size at gözlüğü takıp istedikleri zaman sizin görmeniz gereken şeyleri gösterecekler..

    YASAK sözcüğünü tartışmak bile komik bir durum, yasakları savunmak celladına aşık olmaya benziyor..

    Anlamış değilim..











  9. #29
    Okan Akosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Okan Akosman
    Makina:
    Canon 5D Mark II
    Üyelik tarihi
    07.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    396

    Standart

    bu kadar karşı çıkış olmasaydı öyle bir açıklama yapılır mıydı? Adam baktı millet yemiyor, bir de böyle deneyelim diye uydurma bir açıklama yaptı, herkes " he tamam o zaman, biz yanlış anlamışız" diyor. Ygs olayı da yanlış anlasilmadan olmuştu, bu da yanlışlık zaten. Kurum çıktı yasaklı kelimeler listesi yayınladı. Listede yasak kelimesi bile yasaklı. Bu ne saçmalık denilince liste geri çekildi. Şimdi öyle bir liste yok.
    Bir de o protestoda hükümeti protesto edecekler. Bu yasakları bizim mahallenin bakkalı mı çıkarıyor, tabi ki hükümet eleştirelecek..











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  10. #30
    barva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Mersin Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Hasan Barva Keleş
    Makina:
    Canon EOS 6D
    Üyelik tarihi
    11.March.2010
    Nereden
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    224

    Standart

    buyurun bunlar engellenen siteler:
    Erişime Engellenen Siteler
    http://yasaklisiteler.blogspot.com(blogspot da gerçi kapalı ama)

    bu siteler içinde iyice bakın bakalım neler var.
    "richarddawkins.net" şimdi herkesin dns uzmanı olduğu bi türkiyeden bahsediyoruz bu sitelere kolaylıkla girilebilir ama dns ayarları ile oynayamayan giremiyor bu sitelere.. olayı porno ya, çocuk istismarına getiriyorlar buna herkes karşı ama olay bundan ibaret değil. çocuk istismarı dedik türkiye de adalet işlese hüseyin üzmez gibi sapık bi herif dışarı salınmazdı.

    BTK bu yasadan sonra tamamen keyfi uygulamayla site kapatır hale gelecek. mahkemeye başvurmaksızın. sorunda burada. btk kimdir? neye göre site kapatır?

    hükümeti yıpratmak nedir yahu bunu neden siyasalaştırıyorsunuz eğer siyasallaştıracaksak çok çılgın fikirlerim var benim de. olay özgürlüğümüzün kısıtlanması olayıdır. başka yere çekmeyin. ve bu eylemlerde hiçbir siyasi örgüt öncülük etmiyor tamamen halk hareketidir. bu da etkinlik ile bilgiler.

    ‎'Bu etkinliği' oluşturanlar arasında herhangi bir sözlük yok. Sözlükler arasındaki 'öncülük' tartışması bizi ilgilendiren bir durum değil. Amacımız tek bir başlık altında herkese ulaşmak. Herhangi bir partinin propagandasının yapılmasına izin vermediğimiz gibi herhangi bir oluşumun adı altında anılmamasına da dikkat ediyoruz. Sözlükler arasında, beraber hareket etmek adına birebir benimle iletişime geçen sadece Ekşi Sözlük oldu. Diğer sözlüklerin de destek verdiğini biliyorum fakat henüz kimse benimle iletişime geçmiş değil. Eğer ki onlar da iletişime geçerlerse daha kolay organize olabiliriz. Sonu hepimize zarar verecek bir uygulama söz konusuyken bundan çıkar sağlamaya çalışmamak, eylem yerleri burdan belirleniyorken burdaki halini aynen kopyalayan sitelere yönlendirmekten kaçınmak en doğrusu olacaktır. Zira yerlerle ilgili bir değişiklik yapılırsa yönlendirilen sitelere zamanında yansımayabilir ve dolayısıyla bu da bir karışıklığa sebep olabilir.
    Memlekette yürüyüş yapacak dava açılacak savunulacak o kadar çok konu varki.. Madem öyle en pahalı interneti kullandığımız için de yürüyelim..
    buyurun öncülük edin ekşi sözlük olarak arkanızda duralım. bu da yapıldı her muhalif sesler birer birer susturuluyor bu internet olayının asıl amacıda budur.

    btk'nın - ekşi sözlük fiSinin+Cekilmesini+istediGi+siteler

    gerekli bilgiler burada var.
    Yasaklamak Yasaktır!

    buyurun bu da son günlerdeki en iyi videodu:YouTube - Toplumlar ve Kurbağalar











  11. #31
    burusli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    kemal
    Makina:
    500d
    Üyelik tarihi
    03.July.2010
    Nereden
    ankara
    Mesajlar
    169

    Standart

    son 1 haftadır falan koparılan gürültü ve BTK'dan gelen açıklamalar sonrası, bu filtre falan filan konularında BTK'yı eleştiren arkadaşların tuttundukları tek dal; " ama bunun içeriğini açıklamadılar, bizi izleyebilecekler...." vs. Buna psikolojide paranoya deniyor.

    Her neyse mevzu uzamasın ama bana kalırsa bu tür protestoların amacı yaklaşan seçimlerin sonuçlarını bir şekilde etkileyebilir miyiz? (yoksa şubat ayının meselesi niye birden ısıtıldı? yada ağustosa daha 3 ay varken niye şimdi zıplanılıyor?)

    Bu protestolarında nasıl bölücü örgütlerin propagandalarına sahne olacağını bunara katılacak muntemelen temiz niyetli arkadaşlarında buna alet olacaklarını tahmin ediyorum tv'lerden izleyeceğiz.










    (canon 500d + 18-55 + 55-250+50) + canon g10 + manfrotto 496rc + 055xprob tripod + muhtelif filtreler + toshiba 16gb c10 sdhc + RC1 + nike el çantası + yağmurlu havalarda güvenli çekim için dibi ısırılmak suretiyle delinmiş poşet + ekipmanı güvenli taşımak için Hama canberra 140 çanta
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  12. #32
    barva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Mersin Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Hasan Barva Keleş
    Makina:
    Canon EOS 6D
    Üyelik tarihi
    11.March.2010
    Nereden
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    224

    Standart

    Alıntı burusli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son 1 haftadır falan koparılan gürültü ve BTK'dan gelen açıklamalar sonrası, bu filtre falan filan konularında BTK'yı eleştiren arkadaşların tuttundukları tek dal; " ama bunun içeriğini açıklamadılar, bizi izleyebilecekler...." vs. Buna psikolojide paranoya deniyor.

    Her neyse mevzu uzamasın ama bana kalırsa bu tür protestoların amacı yaklaşan seçimlerin sonuçlarını bir şekilde etkileyebilir miyiz? (yoksa şubat ayının meselesi niye birden ısıtıldı? yada ağustosa daha 3 ay varken niye şimdi zıplanılıyor?)

    Bu protestolarında nasıl bölücü örgütlerin propagandalarına sahne olacağını bunara katılacak muntemelen temiz niyetli arkadaşlarında buna alet olacaklarını tahmin ediyorum tv'lerden izleyeceğiz.
    kusura bakmayın ama bu açıklama ile sizinki paranoya aşamasını geçip şizofreniye ilerlemiş. bunda bile hala siyaseti alet ediyorsunuz. yok laikçi, yok başörtülü bırakın bu söylemleri bu hakkınız olan internet özgürlüğünü yasaklayan kişilere karşı ortak bir tepkidir. insanların gireceği yerlere devlet karar veremez istismar varsa burada ortağız zaten.. madem filitre olayı çocukların o sitelere girmemesi için bir sürü filitre programları var onu kullanabilirler zaten aileler. YGS eylemleri ne oldu peki? hepsi temiz çıktı değil mi... 22 ağustostan sonra bu da öyle olmayacak, olmaması için yürüyeceğiz.

    anlayana;
    önce yahudiler için geldiler,
    sesimi çıkarmadım, çünkü ben yahudi değildim.
    sonra komünistler icin geldiler,
    sesimi çıkarmadım çünkü komünist değildim.
    sonra sendikacılar için geldiler, sendıkacı olmadığım için yine sesimi çıkarmadım
    sonra benim için geldiler
    kimse sesini çıkaramadı..
    çünki ses çıkaracak kimse kalmamıştı!












  13. #33
    burusli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    kemal
    Makina:
    500d
    Üyelik tarihi
    03.July.2010
    Nereden
    ankara
    Mesajlar
    169

    Standart

    yürümekle yollar aşınmaz.

    laikçi, baş örtülü bunlar ne ki, mevzuyla ne alakası var, kaldı ki benim yazımı alıntılamışsınız yazımda bunlar geçmiyor, ima ile bile geçmiyor, durum böyle olunca şizofreninin belirtilerine bir bakın isterseniz...

    İnternet özgürlüğünü yasaklamak derken... orasıda bayağı tartışmalı, zaten çeşitli yerlerde bayağı tartışıldı sonunda da BTK başkanı bir açıklama yaptı, eh yasaklama konusunda bundan da tatmin olmayan varsa demek ki amaç üzüm yemek değil...

    Bu arada şu yasaklı olupta girilemeyen 10 tane site önerisi yapmış bir arkadaş bende merak ediyorum.

    Özgürlük konusu ayrı bir tartışma ve belki insanlık tarihi boyunca tartışılıyor, özgürlük nerede başlıyor nerede bitiyor, (sana ne benim girdiğim sitelerden serzenişlerine cevabım; nereye girdiğin umurumda değil, hatta ahlaki değerlerinde umurumda değil, kimin olduğunun zerrece önemi yok benim için ama umurumda olmayan şeyleri yapman sonucunda benim etkilenme ihtimalim varsa uç bir örnek vereyim bu yasaklı sitelere girip çıkıp dengeni kaybedeceksen, bomba falan yapmayı örğreneceksen, şeriatçı el kaideci filan olacaksan, işte orada benim senin o özgürlüğünün fişini çekme özgürlüğüm gündeme gelmeli... değil mi ama.

    Gelelim şu isterlerse aileler o filtreleri kursunlar kısmına, yahu bu memlekette hala karne hediyesi olarak çocuğuna bilgisayar almak için magazaya gidip "birader ordan bi bilgisayar ver iyi olsun" diyenler çoğunlukta. Ne filtresi kurması.

    YGS konusunda da bende inanıyorum bu şifre konusunda savcılığın açıklamalarına. Amaaaaaa bence ne olmalıydı yol yakınken sınav iptal edilip yeni bir sınav yapılmalıydı.

    Her neyse başta dediğim gibi yürümekle yollar aşınmaz. Da yürüryüp protestomu yapacam derken, bölücünün, PKK'lının, itin kopuğun tezgahına gelmeyin.










    (canon 500d + 18-55 + 55-250+50) + canon g10 + manfrotto 496rc + 055xprob tripod + muhtelif filtreler + toshiba 16gb c10 sdhc + RC1 + nike el çantası + yağmurlu havalarda güvenli çekim için dibi ısırılmak suretiyle delinmiş poşet + ekipmanı güvenli taşımak için Hama canberra 140 çanta
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  14. #34
    Okan Akosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Okan Akosman
    Makina:
    Canon 5D Mark II
    Üyelik tarihi
    07.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    396

    Standart

    Kemal bey yazınızdan örnekleme yapmak gerekirse;

    Yasaklı 10 tane site sayın demişsiniz ya o sitelere girmek için siz DNS ayarları veya proxy kullanabiliyorsunuz o yüzden şu an girebiliyorsunuz.

    Yazınızda belirttiğiniz "şuradan iyi bilgisayar ver" diyen adam girebiliyor mu o sitelere sorarım size? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz siz. Konuyu da o kadar daraltıp tartışıyoruz ki, sanki bu yasağa karşı olan insanlar suç örgütü üyesi veya hepsi illegal işler peşinde koşan insanlar size göre.

    Sizden ricam sadece 1 hafta ne DNS ne de farklı bir yöntem uygulamadan ttnet in size verdiği temiz bağlantıyı kullanın. Bakalım o zaman 10 site mi 100 site mi buluyorsunuz erişemediğiniz.

    Buyrun size yasaklı siteler listesi; liste şu an için 509 sayfa eminim arasında işinize yarayacak bir kaç site bulursunuz.
    Erişime Engellenen Siteler











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  15. #35
    barva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Mersin Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Hasan Barva Keleş
    Makina:
    Canon EOS 6D
    Üyelik tarihi
    11.March.2010
    Nereden
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    224

    Standart

    Alıntı okanakosman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kemal bey yazınızdan örnekleme yapmak gerekirse;

    Yasaklı 10 tane site sayın demişsiniz ya o sitelere girmek için siz DNS ayarları veya proxy kullanabiliyorsunuz o yüzden şu an girebiliyorsunuz.

    Yazınızda belirttiğiniz "şuradan iyi bilgisayar ver" diyen adam girebiliyor mu o sitelere sorarım size? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz siz. Konuyu da o kadar daraltıp tartışıyoruz ki, sanki bu yasağa karşı olan insanlar suç örgütü üyesi veya hepsi illegal işler peşinde koşan insanlar size göre.

    Sizden ricam sadece 1 hafta ne DNS ne de farklı bir yöntem uygulamadan ttnet in size verdiği temiz bağlantıyı kullanın. Bakalım o zaman 10 site mi 100 site mi buluyorsunuz erişemediğiniz.

    Buyrun size yasaklı siteler listesi; liste şu an için 509 sayfa eminim arasında işinize yarayacak bir kaç site bulursunuz.
    Erişime Engellenen Siteler
    ya bırakın site bir tane site göstereyim..
    ekşisözlük kapatmaya gücü yetmeyince BTK başkanı dansöz gibi kıvırmaya başladı. işte bunu yapmak istiyorlar basın onların elinde, televizyon onların.. mıuhalif bi tek internet kaldı ona da el atmak istiyorlar.











  16. #36
    barva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Mersin Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Hasan Barva Keleş
    Makina:
    Canon EOS 6D
    Üyelik tarihi
    11.March.2010
    Nereden
    Istanbul, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    224

    Standart

    laikçi, baş örtülü bunlar ne ki, mevzuyla ne alakası var, kaldı ki benim yazımı alıntılamışsınız yazımda bunlar geçmiyor, ima ile bile geçmiyor, durum böyle olunca şizofreninin belirtilerine bir bakın isterseniz...
    burada örnekler iki uç olduğu için verdim yani önemi yok o gün herkes tek vucüt olacak anlatmak istediğim şey odur. siz hala pkk yı işin içine katıyorsunuz yahu devletin işi orada güvenliği sağlamak olur almasın o zaman içeriye teknik takip iyi yapıyorlar ne de olsa.


    Gelelim şu isterlerse aileler o filtreleri kursunlar kısmına, yahu bu memlekette hala karne hediyesi olarak çocuğuna bilgisayar almak için magazaya gidip "birader ordan bi bilgisayar ver iyi olsun" diyenler çoğunlukta. Ne filtresi kurması.
    bu hizmeti servis sağlayıcı olduğunuz şirket veriyor zaten, hem de bedava. (ttnet, süperonline vb.)











  17. #37
    rezzann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Levon Aden
    Makina:
    Nikon D810
    Üyelik tarihi
    15.December.2010
    Nereden
    Istanbul
    Mesajlar
    305

    Standart

    orada olacağım..










    all is one, one is all

  18. #38
    burusli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    kemal
    Makina:
    500d
    Üyelik tarihi
    03.July.2010
    Nereden
    ankara
    Mesajlar
    169

    Standart

    yasaklı olan siteler linkinin şu 500 kusur sayfa olan,ilk sayfasında 17 link var, (yahu şu konuyu okuyan herkes bir tıklayıversin hehemn açılıyor herkes tıklasın bence)

    bunlardan ikisini mahkeme yasaklamış kalan 15 tanesini BTK, yahu çok rica edeceğim herkes baksın BTK hangi siteleri yasaklamış.
    Çünkü bu nokta lafın bittiği yer.

    Gelelim DNS kısmına, BTK başkanı çıktı açıkladı, açıklamanın özeti şu anda ne yapıyorsanız standart üyeliktede aynısı hiç değişmiyor, adama açıkça sordular dns falan filan diye, yok öyle bir şey dedi.

    Bu arada düzenli girdiğim siteler:

    aktifhaber, internethaber, ntvmsnbc, ekşisözlük, 1x, 500px, iyibilgi, hisse.net, pclabs, donanımhaber, mr.doob, haber7 başkada aklıma gelmedi, neyse mevzu sapmasın. Bu yasaklanıyoruz, özgürlüğümüz kısıtlanıyor vb. söylemlerin alıcısı giderek azalıyor.

    Uzun lafın kısası, yürümekle yollar aşınmaz. Konuya son mesajımdı.










    (canon 500d + 18-55 + 55-250+50) + canon g10 + manfrotto 496rc + 055xprob tripod + muhtelif filtreler + toshiba 16gb c10 sdhc + RC1 + nike el çantası + yağmurlu havalarda güvenli çekim için dibi ısırılmak suretiyle delinmiş poşet + ekipmanı güvenli taşımak için Hama canberra 140 çanta
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  19. #39
    Tahir Yildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administrator

    Status
    Offline
    İsim
    Tahir YILDIZ
    Makina:
    Nikon D600 + Canon 5D Mark III
    Üyelik tarihi
    15.July.2009
    Nereden
    Istanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    3,674

    Standart

    Arkadaslar, 15 Mayis Sansur'u Protesto Yuruyusu'ne ben katiliyor olacagim. Gelmek isteyenler varsa bana ulasabilir, orada da beraber olabiliriz.











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  20. #40
    mehmet guzelipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    mehmet güzelipek
    Makina:
    İnsan beyni ve gözü
    Üyelik tarihi
    29.May.2010
    Nereden
    ORDU
    Mesajlar
    575

    Standart

    kurbağalar pişti mi?











Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •