SIGMA yeni 19mm F2.8 EX DN objektifi duyurmaktan mutluluk duyar.
Bu yüksek performanslı geniş açılı objektif, aynasız objektifi değiştirilebilir fotograf makineleri için tasarlanmış ve Micro Four Thirds Sistemleri için 38 mm (35mm eşgeğer) ve E-mount sistemler için 28,5mm (35mm eşdeğer) görüş açısına sahiptir. Kalıplanmış üç asferik cam mercek her türlü açısal bozulma, renk sapmaları ve alansal eğriliği mükemmel şekilde düzeltir. Dahili netlik sistemi odak mesafesi ne olursa olsun her türlü renk saçılımlarını düzeltir ve yüksek görüntü kalitesi sağlar. Sigma'nın Çok Katmanlı Kaplama teknolojisi parlama ve yansımaları azaltır ve maksimum diyafram açıklıgında bile keskin ve yüksek kontrastlı görüntülerin oluşmasını sağlar. Işınların optik eksende saçılıma uğramadan düz bir şekilde hareketi (telecentricity) tüm görüntü düzlemi üzerinde görüntü kalitesini artırır. Yeni geliştirilen linear AF motoru sayesinde lens elementleri mekanik parçaları kullanmadan netlik yaparken video kayıt ve fotoğraf çekimleri için hassas ve sessiz AF sağlar. 7 yapraklı diyafram sayesinde netlik dışı alanlarda çekici bir bulanıklık yaratır. Yeni Sigma 19mm F2.8 EX DN 20cm en az netleme mesafesi ve 1:7.4 maksimum büyütme oranına sahiptir.

19mm F2.8 EX DN - SIGMA CORPORATION

SIGMA yeni 30mm F2.8 EX DN objektifi duyurmaktan mutluluk duyar.
Bu yüksek performanslı standart objektif, aynasız objektifi değiştirilebilir fotograf makineleri için tasarlanmış ve Micro Four Thirds Sistemleri için 60 mm (35mm eşgeğer) ve E-mount sistemler için 45mm (35mm eşdeğer) görüş açısına sahiptir. Kalıplanmış üç asferik cam mercek her türlü açısal bozulma, renk sapmaları ve alansal eğriliği mükemmel şekilde düzeltir. Dahili netlik sistemi odak mesafesi ne olursa olsun her türlü renk saçılımlarını düzeltir ve yüksek görüntü kalitesi sağlar. Sigma'nın Çok Katmanlı Kaplama teknolojisi parlama ve yansımaları azaltır ve maksimum diyafram açıklıgında bile keskin ve yüksek kontrastlı görüntülerin oluşmasını sağlar. Işınların optik eksende saçılıma uğramadan düz bir şekilde hareketi (telecentricity) tüm görüntü düzlemi üzerinde görüntü kalitesini artırır. Yeni geliştirilen linear AF motoru sayesinde lens elementleri mekanik parçaları kullanmadan netlik yaparken video kayıt ve fotoğraf çekimleri için hassas ve sessiz AF sağlar. 7 yapraklı diyafram sayesinde netlik dışı alanlarda çekici bir bulanıklık yaratır. Yeni Sigma 19mm F2.8 EX DN 20cm en az netleme mesafesi ve 1:7.4 maksimum büyütme oranına sahiptir

* SIGMA DN Objektif : Objektifi değiştirilebilir aynasız fotoğraf makinelerine özel olarak tasarlanmış son teknoloji yüksek performans objektiftir. Objektif tasarımında gelinmiş son noktada yüksek optik performans, ufak yapılı ve sessiz AF yapabilmesi sağlanır. Işınların optik eksende saçılıma uğramadan düz bir şekilde hareketi tüm görüntü düzlemi üzerinde keskin ve yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi sağlar.

30mm F2.8 EX DN - SIGMA CORPORATION