Alev ile çalışmak ister misiniz? İlanı burada lütfen genç fotoğrafçı arkadaşlara ulaştıralım. Alev Canon ile müthiş karelere imza atan bir doğum fotoğrafçısıdır. Anneler gününde IKEA'da sergisi olmuştu belki oradan hatırlarsınız. Kendisi Caddebostan'da yeni bir stüdyo açtı ve işleri de gayet yoğun. Aşağıdaki özelliklere sahip "bayan" fotoğrafçı adayı bu işe hevesli bir arkadaş ile çalışmak istiyor. Aradığı özellikler aşağıda yazıyor. İsteklilere ulaştıracağınıza inanıyorum.

"Jr bir yardımcı arıyorum. Ofis işlerini(1) yapabilecek, tercihen fotoğraf ya da görsel sanatlar öğrencisi, stüdyo çekimlerinde ve dış çekimlerde yardımcı(2) olabilecek. Gerektiğinde ben ne yapıyorsam(3) üşenmeden yapabilecek biri. İSTANBUL/Anadolu Yakası.
1) Ofis işlerinden kasıt, ufak tefek fotoğraf düzenlemeleri, albüm hazırlıkları, cd/dvd hazırlıkları vs. Photohop, Lightroom, Indesign vs az biraz biliyorsa iyi, bilmiyorsa da öğretirim.
2) Stüdyo çekimlerinde yardımdan ziyade bebeklere şebeklik ederek onları güldürme gibi bi takım tatlı işler.
3) Gerektiğinde baskı almaya gidecek, gerektiğinde doğumgünü/dış mekan/doğum çekimlerine de gelebilecek. Ancak hiçbirine (yetişmeden) yalnız gitmeyecek, benimle beraber, fotoğrafa meraklı ise yetiştirilmek üzere, zaten yetişmişse hamilelik, bebek, doğum fotoğrafları ile ilgili yetiştirebilir.

ÖNEMLİ: Naif, sabırlı, güleryüzlü, ağlayan ya da bağıran bebekten rahatsız olmayan biri olması önemli. Bir de hevesli olsun. Haa bir de gerçekten bu işi yapmak istiyorsa yani "ben doğum ve bebek fotoğrafçılığında ilerlerim, bu işi de meslek edinirim, hakkıyla da yaparım" diyorsa mis gibi olur. Fotoğrafın yanısıra kameramanlık bilgisi ya da hevesi olanlar da güzel olur. Son olarak pozitif ayrımcılık: Kadın adaylar

Müracaat Müdüriyet: bilgi (işaret) dogumfotosu.com"