Lens Sıfır ve kullanılmamıştır. Yerim İstanbul Maltepe Küçüyalı metro durağnın oradadır. Lensin satış fiyatı 7.200 TL'dir marketlerde.


Sıfır üründür, Kullanılmamıştır, pahalıya almadığım için fiyatı uyguna tuttum. Fotoğraf makinesi almaktan vazgeçtiğim için satıyorum. Lens'e el bile değmedi. kutu içeriğine bile dokunulmadı

Fiyat 4.000 TL
GSM : 535 357 64 99





Samyang XP 35mm F1.2 Premium Objektifi Sunar.

Güney Kore’nin en büyük lens üreticisi Samyang, Canon uyumlu Premium Fotoğraf Lensi olan XP serisi 35mm F1.2’i duyurdu. Xpert Lens grubunda bulunan XP 14mm F2.4, XP 85mm F1.2 ve XP 50mm F1.2 lenslere iyi bir yol arkadaşı olacak XP 35mm F1.2 kendi sınıfında diyafram açıklığı olarak rakipsizdir.

Açık diyafram ile bir gün değil, her gün üretken

DSLR için üretilen bu lens 50 megapiksellik ve 8K çözünürlüğü karşılayacak optik kaliteyle birlikte geniş açılı lensler arasında en açık diyaframı sunmaktadır. 9 bıçaklı yapısıyla inanılmaz bokehlere sahip lens, 1.2 diyafram değeriyle düşük ışıklarda yüksek performans sunuyor.

Yüksek kalitede işlere, yüksek çözünürlük

10 Grupta 12 Elementle üretilen bu lensle kromatik dağılmalar ve distorsiyonu minimize edebilirsiniz. Asferik lens, yüksek refraktif lens ve ekstra düşük dispersiyon lens, ışık yolunu etkin bir şekilde ayarlayarak kamera sensörlerine keskin ve parlak görüntüler sunar. Ultra Çoklu Kaplama (UMC) sayesinde parlama ve hayalet etkileri de en düşük düzeye indirgenir.